Komentarze, opinie

Opinie o naszym sklepie mogą Państwo zobaczyć na tej stronie lub na niezależnym serwisie  Opineo.pl

Opineo.pl - na tym serwisie posiadamy najwięcej opinii o sklepie jak i produktach kupowanych przez naszych klientów..

aby zobaczyć opinie w serwisie opineo.pl prosimy o kliknięcie w poniższy baner

Opinie o CudowneLampy.pl Nowoczesne oświetlenie domowe na Opineo.pl 

Poniżej zestawienie opin z ostatnich 12 miesięcy w serwisie opineo

Ocena CudowneLampy.pl Nowoczesne oświetlenie domowe - Opineo.pl 

 
  • Arotan
    2017-04-26 19:59

    Najwyższa nota. Wszystko zgodnie z życzeniem

  • Krysia
    2017-04-25 09:52

    Towar bardzo dobrej jakości. Pełna zgodność z opisem

  • Sofia
    2017-04-05 23:41

    Bardzo dobry sklep

  • Justyna
    2017-03-19 22:22

    Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie z naprawde cudownymi lampami:). Pan Tomek cierpliwie i bardzo szybko odpowiadał na każde z moich pytań których miałam sporo. Bardzo duży plus za zaproponowanie tańszej lampy praktycznie identycznej tylko innego producenta (zaoszczędziłam 200zł :)) Jestem naprawde bardzo zadowolona

  • Danuta
    2017-03-13 19:15

    Zamówienie zreallizowane bardzo szybko, lampy piekne

  • Konrad
    2017-03-10 22:23

    Z czystym sumieniem polecam i zachęcam do robienia zakupów w tym sklepie. Obsługa klienta na wysokim poziomie, błyskawicznie dosłano mi element, którego producent nie zapakował do pudełka. Lampa dotarła w czwartek i zorientowałem się, że brak w zestawie małego, ale istotnego drobiazgu. W piątek napisałem do sklepu z prośbą o ewentualne dosłanie. Spodziewałem się odpowiedzi w stylu : "nie ma możliwości. pewnie zgubiono przy rozpakowywaniu". Ku mojemu zdziwieniu, jeszcze tego samego dnia brakujący element został do mnie wysłany i dotarł w poniedziałek. Jeszcze raz polecam, bo takie podejście do Klienta jest naprawdę coraz rzadsze, dlatego należy chwalić sprzedawców, którzy postępują w ten sposób.

  • Dorota
    2017-02-14 12:32

    Szybka dostawa oraz idealny kontakt, nic dodać nic ująć jestem zadowolona, że to właśnie ten sklep wybrałam :)

  • Danuta
    2017-02-02 23:23

    Lampy dostarczone szybko

  • Nick
    2017-01-13 11:25

    Polecam

  • Karolina
    2017-01-06 01:39

    Lampy dostarczone na czas, bardzo ładnie zapakowane

  • Zadowolona!
    2016-12-21 00:54

    Zadowolona z zakupów!

  • Dorotka
    2016-12-07 16:56

    Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Produkt zgodny ze zdjęciem

  • Aneta
    2009-11-10 22:30

    Tranzakcja przeprowadzona bardzo sprawnie. Lampa dobrze zabezpieczona w transporcie. Bardzo szybka odpowiedz na wszytskie pytania. Duży plus

  • Kris
    2009-11-11 17:20

    Gorąco polecam tego sprzedawcę !!!Solidna firma zrobiłem kilka zakupów i wszystko jest ok a nawet...bardziej niz się spodziewałem. Towar super zapakowany. POLECAM!

  • Urszula Kubat
    2009-11-11 20:48

    Suuuuuper Sprzedawca!!! Ekspresowa realizacja zamówienia. Towar opakowany tak, ze nie miało prawa nic się zbić. Polecam - gwarantowana udana transakcja.

  • Radosław Placzński
    2009-11-13 22:23

    Bardzo dobra cena i jakość. Zamówienie zostało zrealizowane wprost ekspresowo. Na drugi dzień„ rankiem przyjechał‚ UPS i dostarczył‚ nasze lampy. Wszystkie bardzo dobrze zabezpieczone!!! A po zamontowaniu wyglądają lepiej niż na zdjęciach ;)
    Gorąco POLECAM zakupy w CudowneLampy.pl

  • Anna Kucharska
    2009-11-15 14:38

    Realizacja zamówienia ekspresowa, lampy bardzo starannie i dokładnie zapakowane i zabezpieczone. Polecam zakupu w tym sklepie

  • Joanna
    2009-11-18 20:33

    Wszystko w najlepszym porządku. Lampa baaardzo dobrze zabezpieczona. łatwy montaż. Wygląda naprawdę super. Polecam!!!

  • Elżbieta
    2009-11-18 21:32

    Tak, tak - polecam, zresztą, planuję kolejne zakupy w tym sklepie - bo warto. Jest sprawnie, dobrze zapakowane i za te pieniądze w normalnym sklepie nie znalazłam takiego towaru! Lampy są CUDOWNE!!! - jak za te pieniądze.

  • Aneta Zygmanowska
    2009-11-18 21:59

    Gorąco polecam. Szybka przesyłka i maksymalne zadowolenie.A lampy są cudowne, są takie jakie chciałam mieć. Polecam zdecydowanie zakupy w tym sklepie.

  • Sandra Mokrzycka
    2009-11-19 19:50

    Jestem bardzo zadowolona z zakupu lamp w tym sklepie. Zamówienie zrealizowane jednym słowem ekspresowo.
    Polecam bardzo wszystkim zakupy w tym sklepie!

  • Dominik
    2009-11-22 21:45




    Jestem bardzo zadowolony z zakupu lamp w tym sklepie. Zamówienie zrealizowane ekspresowo.
    Polecam bardzo wszystkim zakupy w tym sklepie

  • Magda Sz.
    2009-11-23 07:09

    Dobry kontakt - szybka wymiana informacji, możliwość uzyskania odpowiedzi, bardzo miła obsługa, sprzedawca jak najbardziej profesjonalny - polecam!

  • Żaneta Kucharska
    2009-11-27 13:59

    Sklep rewelacyjny. Można oświetlić mieszkanie za niewielką cenę!!!! Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, miły kontakt i naprawdę BŁYSKAWICZNA WYSYŁKA! Gorąco polecam!"

  • Monika
    2009-11-27 14:02

    Bardzo dobry kontakt, Szybka Wysyłka. W dwóch słowach: pełen profesjonalizm. POLECAM!

  • Jolanta Nawara
    2009-11-27 14:04

    Żyrandol jest bardzo ładny. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, ekspresowa wysyłka. Dodatkowo "serwis telefoniczny", który służy pomocą i radą. Polecam w 100%.

  • Tomasz Czarnota
    2009-11-29 17:24

    Super sklep, bardzo piekne lampy. Obsługa rewelacyjna, czas realizacji znakomity
    Jednym słowem wszytko rewelacyjnie..
    Polecam wszytkim!

  • Magdalena Zjawiona
    2009-12-06 13:05

    Wszytko ok, lampy sliczne, jestem w 100% zadowolona, polecam wszytkim zakupy w tym sklepie

  • Magda ..
    2009-12-09 15:40

    Zdecydowanie polecam sklep Cudownelampy. Kontakt z firmą jest znakomity, można o wszystko spytać, w razie potrzeby można dostać dodatkowe zdjęcia. Do lampy, którą wybrałam dorobiono mi dwa włączniki (sznureczki pociągowe), żeby mi się zapalały po dwie lampki z czterech. W trakcie dorabiania włączników przesyłano mi zdjęcia i pytano czy tak może być. Lampa przyszła doskonale zapakowana i jest po prostu świetna. Na pewno jeszcze będę robiła zakupy w tym sklepie.

  • Adam Sowiński
    2009-12-13 21:22

    Wszystko ok. Jednym słowem REWELACJA. Bardzo polecam ten sklep

  • Jadwiga
    2009-12-20 18:04

    Zdecydowanie polecam sklep cudowne lampy. Szeroki wybór asortymentu. Bardzo dobry kontakt z klientem. Szybka realizacja zamówienia i co ważne towar doskonale zabezpieczony. Serdecznie dziękuję i POLECAM !

  • monika
    2010-01-15 20:13

    fajne prudukty dobre ceny szybka dostawa to czego właśnie oczekuję zostało spełnione

  • Krzystofff
    2010-01-17 11:06

    Wybrałem poneważ sklep ma atrakcyjna oferte oraz bardzo miłą obsługę. Spełnił moje oczekiwania w 100%. Przesyłka zrealizowana ekspresowo, kontakt wyśmienity, ceny rewelacyjne Bardzo polecam wsyztkim ten sklep

  • Iwona
    2010-01-18 08:14

    Realizacja zamówienia przeprowadzona bardzo sprawnie. Przesyłka dotarła ekspresowo (od momentu zamówienia do otrzymanie produktu upłynęło 2 dni). Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Produkt zgodny ze zdjęciem. Zachęcam więc do korzystania z usług tej firmy.

  • Iwona R.
    2010-02-05 20:24

    Super zakupy! Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Lampa i kinkiety są śliczne. Gorąco polecam towar i sklep.

  • Justyna
    2010-02-12 08:49

    Ekspresowa obsługa,bardzo dobra jakość produktów.Serdecznie polecam:)

  • Arek
    2010-03-20 19:16

    Bardzo dobry kontakt, swietna obsluga klienta, szybka wysylka i towar spelniajacy wszelkie oczekiwania

  • Tomasz Wrona
    2010-04-21 09:54

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka, miły kontakt i pełne zrozumienie

  • Anetka
    2010-06-25 20:31

    Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Towar I klasa. Polecam i pozdrawiam cały zespół Cudownych Lamp

  • Beata
    2010-09-27 12:19

    Realizacja zamówienia przeprowadzona bardzo sprawnie (przesyłka dotarła w granicach 2 dni od zamówienia). Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Kontakt z przedstawicielami firmy szybki i konkretny.

  • Małgorzata
    2010-12-10 10:55

    Transakcja bez zarzutu, lampy takie jak na zdjęciach, bardzo dobrze zabezpieczone.
    Przesyłka szybka i bez problemu - polecam gorąco Sklep Cudowne Lampy :-))

  • Robert M.
    2011-05-13 10:02

    Coś extra w oświetleniu TO TYLKO TU.Wybór zadowoli najbardziej wymagających,profesjonalne podejście do zainteresowanego,wszystko w należytym porządku.Towar idealnie zapakowany dociera do klijenta w idealnym stanie.Wybitnie polecem ten sklep.

  • ewelinarz
    2011-10-21 22:30

    super obsługa! Towar dostarczany bardzo szybko, bardzo dobrze zapakowany. Już dwa razy zakupiłam po kilka lamp w tym sklepie i ibardzo gorąco polecam:)

  • krzysztof kulbicki
    2012-02-07 19:29

    Lampy ładne ,dobrze zapakowane polecam tego sprzedawce.

  • Aneta
    2012-08-15 13:01

    Transakcja na najwyższym poziomie, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jak najbardzie polecam ten sklep

  • Zachariasz
    2013-02-14 21:56

    Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam

  • Adam
    2013-05-18 12:26

    Solidna firma. Pełna satysfakcja. Towar bardzo dobrze zapakowany. POLECAM!

  • Helena
    2013-07-08 23:16

    Bardzo solidna i profesjonalna firma, jakość produktu znakomita, więc mogę tylko polecić ten sklep ;)

  • Arek Tasarz
    2013-07-25 21:29

    Przesyłka dotarła bardzo szybko, lampa bdb zabezpieczona. Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Jeszcze tu wrócę

  • Igor
    2013-08-20 19:24

    Zakup szybki, bezproblemowy, jak najbardziej polecam

  • Vanessa
    2013-10-09 22:27

    Bardzo dobry kontakt, Szybka Wysyłka. Pełen profesjonalizm. POLECAM!

  • Rafał
    2014-01-25 22:30

    Sklep cudowny, obsługa miła, przesyłka ekspresowa, lampy cudne, same pozytywy, nic tylko kupować

  • Arleta
    2014-05-27 23:28

    Sklep godny polecenia. Dziękuje za miłą i profesjonalną obsługę. Pozdrawiam Pana Tomka

  • Bożena Jakubowska
    2014-05-29 22:26

    Jest to mój drugi zakup i jestem bardzo zadowolona. Polecam i dziękuję.

  • Anita
    2014-06-23 17:26

    Bardzo miła, kulturalna ekipa. Praktycznie całe oświetlenie domu zakupiłam u nich. Ceny konkurencyjne i można negocjować rabaty. Serdecznie i szczerze polecam wszystkim!

  • Damian
    2014-11-04 21:34

    Gorąco POLECAM zakupy w CudowneLampy.pl

  • Urszula
    2014-12-25 11:34

    Jestem zachwycona, pomimo okresu przedświątecznego lampa dostarczona na drugi dzień od złożeniu zamówienia! Gorąco polecam!

  • ZadowolonaKlientka
    2015-04-01 21:54

    Jestem zadowolona z zakupów!

  • Katarzyna
    2015-06-24 21:48

    Jestem bardzo zadowolona z zakupu lamp w sklepie "Cudowne Lampy". Pan Tomasz cierpliwie odpowiadał na moje liczne telefony i doradził fachowo co i jak należy zrobić. Lampy bardzo solidnie zapakowane i oczywiście piękne. Kolejny raz chętnie uczynię zakupy w tym sklepie. Zadowolona klientka

  • Renata
    2015-08-16 10:49

    Bardzo solidna firma. Dostępność i cierpliwość Konsultantów w odpowiedziach na pytania niebywała. Śliczne lampy, zgodne z opisem i zdjęciem. GORĄCO POLECAM!!!!

  • Staniszewska
    2015-12-13 14:59

    Sklep super, zamówienie zrealizowane ekspresowo z dostawą w SOBOTE!, byłam bardzo mile zaksoczona:)

  • Anka W.
    2015-12-26 12:37

    Mimo okresu świątecznego przesyłka dostarczona ekspresowooo, lampa super oświetlała stół wigilijny. Polecam na 200%

  • Marek333
    2016-01-03 12:58

    Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna obsługa. Towar bardzo dobrej jakości. Pełna zgodność z opisem

  • Zadowolona!
    2016-01-05 20:00

    Mega zaskoczenie.. Zamówienie złożone wczoraj (4.01), a dziś (5.01) lampkę przywiózł kurier!!! Jestem zachwycona!

  • Patrycja
    2016-01-07 00:47

    Szybka realizacja zamówienia , godzina dostawy dostosowana do moich potrzeb, produkty bardzo dobrze zapakowane . Wszystko załatwione jak najlepiej można . Polecam

  • Elwira
    2016-01-07 20:21

    Lampa dostarczona szybko i solidnie

  • Ela
    2016-01-19 15:18

    Lampa bardzo dobrze zabezpieczona, szybka przesyłka

  • Magda
    2016-01-24 01:10

    Bardzo dobra ocena realizacji zamówienia.

  • Daria
    2016-01-26 17:07

    Jestem bardzo zadowolona, na każdym etapie zamówienia byłam informowana o przebiegu transakcji.. MEGA POZYTYW

  • Sławomir Lesiak
    2016-02-04 12:23

    Świetny kontakt i znakomita współpraca. Miło prowadzić z tak rzetelną i otwartą na współprace firmą, dlatego też gorąco polecam !!! i z przyjemnością wystawiam komentarz Pozytywny." Przesyłka dotarła w bardzo dobrym stanie, profesjonalnie zapakowana, zgodna z opisem. Wszystko ok.

  • Iwona Szymczak
    2016-02-19 18:39

    W 100% zadowolona!

  • Hanka
    2016-03-03 18:11

    Superowo! Zamówienie zostało wysłane w dniu kiedy je złożyłam!!!! Jeszcze nigdy nie doświadczyłam tak szybkiej obsługi.

  • Dorota1978
    2016-03-06 23:55

    Bardzo szybka wysyłka, towar mimo ze delikatny i kruchy zapakowany bardzo dokładnie,100% zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Polecam

  • Małgosia
    2016-04-02 21:25

    Cudowny sklep, cudowne lampy!

  • Piro11
    2016-04-12 12:08

    Polecam. Dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem sprzedawców. Następnym razem również wybiore ten sklep

  • Kemix
    2016-04-14 22:40

    Bardzo gorąco polecam ten sklep !

  • Agnieszka
    2016-04-22 20:54

    Lampy są naprawdę cudowne, są takie jakie chciałam mieć. Polecam zdecydowanie zakupy w tym cudownym sklepie.

  • Agnieszka Wronka
    2016-05-11 00:47

    Sklep godny polecenia, zamówienie zrealizowane bardzo szybko

  • Romek Z.
    2016-05-17 12:21

    Zamówienie zrealizowane szybko

  • Magda
    2016-05-31 23:08

    Kolejne udane zakupy! Dziękuje za rabacik ;)

  • Darek
    2016-06-14 22:12

    Zadowolony

  • Tajemniczy
    2016-07-04 00:11

    Zakupy w 100% udane

  • Kasia
    2016-07-13 22:40

    Serdecznie polecam!

  • Łukasz
    2016-07-15 12:17

    Wszystko bardzo sprawnie ;) Bezproblemowy i miły kontakt. Serdecznie polecam! ;)

  • Sabina
    2016-07-21 23:29

    Rewelacja - wszystko: towar, kontakt, wysyłka!!!

  • Ola
    2016-09-04 22:36

    Zadowolona!

  • Anka
    2016-11-09 21:45

    Lampa bardzo dobrze zabezpieczona, wygląda naprawdę super. polecam!

  • Robert
    2016-11-18 22:31

    Polecam, jestem bardzo zadowolony z lampy.

  • Oliwia
    2016-11-26 19:34

    Szybko! polecam!

  • Małgorzata
    2016-11-27 13:37

    Bardzo zadowolona, duży plus za dodawanie rękawiczek potrzebnych do montażu lampy!

  • Irena
    2016-11-28 18:43

    Zakupy udane J

  • Daria
    2015-12-05 23:38

    Zadowolona - lampy oraz obsluga super

6+22 =